Златен медал за Катрин Тасева на турнир в Киев

19 март 2017 / 11:52

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Българката Катрин Тасева спечели златен медал за съчетанието си с топка на турнир в Киев от веригата Гран при по художествена гимнастика.

Тя спечели симпатиите на съдиите с изпълнението си на трудни и оригинални елементи, преплетени в хореографията с финес и музикалност, напомнящи балетна миниатюра. Българското момиче изпълни съчетанието си с изключително вдъхновение и заслужено грабна златния медал, оставяйки след себе си рускинята Полина Хонина и представителката на Израел Виктория Филановски.

„Сънувах медала предната вечер! Много съм щастлива! Яд ме е за допуснатите грешки, но като цяло съм доволна от представянето си за етапа на подготовка, в който се намирам! Радвам се, че композициите се харесаха на съдиите, това беше много важно! Получих страшно много поздравления и това ме мотивира да продължавам да работя още повече! Искам „Мила Родино” да звучи по-често на състезания! Благодаря на всички за подкрепата”, сподели Тасева веднага след състезанието.

Вчера нашето момиче зае четвърто място в многобоя. Състезанието беше спечелено от руската представителка Юлия Бравикова, следвана от Хонина и Филановски.

Днес Катрин Тасева участва в още два финала - на лента и бухалки, на които зае пето и шесто място.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Кирил Аврамов: На срещи като тази в ЦУМ вероятно се уговаря преразпределение на териториите

Кирил Аврамов:  На срещи като тази в ЦУМ вероятно се уговаря преразпределение на териториите

Политологът Кирил Аврамов гостува коментира скандалите от последната седмица, срещата в ЦУМ, новия кабинет и държавата на „каките“ и „батковците“.

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 27 април 2017
    / 27° слънчево
  • 28 април 2017
    10° / 28° слънчево