Бойко Борисов: Ще направим всичко военните да имат по-добър социален статус

06 май 2017 / 11:30

lv1 lv1 lv1

Снимка: БГНЕС

Видео към новината
Снимки към новината

Правителството ще направи всичко възможно момчета и момичета, които пазят небето, морето и българските граници, да имат по-добър социален статус. Това обеща в обръщение в социалните мрежи премиерът Бойко Борисов.

„Честит празник на всички храбри българи, на славната ни армия, на всички момчета и момичета, които пазят небето, морето, границите ни. Поклон пред техния труд, мъжество, героизъм и себеотрицание”, каза Борисов.

Той обеща, че третият кабинет, който той оглавява, ще се постарае военните да живеят по-добре, да получават по-добра подготовка и по-добър социален статус.

„Днес е и един от най-хубавите християнски празници - св. Георги. Честито и на нашата православна църква и на всички именници, които носят това славно име. Да са ни живи и здрави и още веднъж честит празник. Бог да пази България", каза премиерът в своето празнично обръщение.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Служебният премиер Огнян Герджиков направи амбициозната заявка, че ще подаде заявление за влизане във Валутно-курсовия механизъм (ЕРМ-2), известен като „чакалнята“ на еврозоната, но след това стана ясно, че в кабинета му няма единомислие по въпроса. Така подаването на заявка з...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 24 май 2017
    / 23° частично
    облачно
  • 25 май 2017
    / 20° слънчево