Бойко Борисов: Ще направим всичко военните да имат по-добър социален статус

06 май 2017 / 11:30

lv1 lv1 lv1

Снимка: БГНЕС

Видео към новината
Снимки към новината

Правителството ще направи всичко възможно момчета и момичета, които пазят небето, морето и българските граници, да имат по-добър социален статус. Това обеща в обръщение в социалните мрежи премиерът Бойко Борисов.

„Честит празник на всички храбри българи, на славната ни армия, на всички момчета и момичета, които пазят небето, морето, границите ни. Поклон пред техния труд, мъжество, героизъм и себеотрицание”, каза Борисов.

Той обеща, че третият кабинет, който той оглавява, ще се постарае военните да живеят по-добре, да получават по-добра подготовка и по-добър социален статус.

„Днес е и един от най-хубавите християнски празници - св. Георги. Честито и на нашата православна църква и на всички именници, които носят това славно име. Да са ни живи и здрави и още веднъж честит празник. Бог да пази България", каза премиерът в своето празнично обръщение.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 20 август 2017
    14° / 32° слънчево
  • 21 август 2017
    10° / 25° слънчево