Заседава 43-ия конгрес на БСП

04 февруари 2017 / 09:59

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Заседава 43-ият конгрес на БСП. В продължение на 2 дни над 700 делегати трябва да одобрят предизборната програма на партията, коалиционната политика и правилата, по които ще бъдат съставяни кандидат-депутатските листи. Ще бъде разгледан и проектът за нов устав.

В първия ден на заседанието програмата предвижда откриване на заседанието, приемане на дневния ред и избор на работни органи. След това се очаква да бъде представен проектът за предизборна платформа на БСП.

В първия конгресен ден са предвидени изказвания и приветствия към форума на БСП. На 5 февруари делегатите на най-висшия орган на партията ще подложат на гласуване проекта за нов устав.

Очакват се около 2000 гости - представители на синдикати, работодателски организации, широк кръг от граждански организации, както и представители на други политически партии, както и гости от чужбина.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

Валентин Михов е роден на 18 януари 1954 г. в София. От 8-годишна възраст се занимава активно с футбол. Отначало играе в детския, а след това в юношеския отбор на ФК ЦСКА. През 1991 г. наследява Борис Станков на президентския пост в ЦСКА и през 1992 г. клубът печели българск...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 26 юни 2017
    12° / 34° слънчево
  • 27 юни 2017
    15° / 34° слънчево