Заседава 43-ия конгрес на БСП

04 февруари 2017 / 09:59

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Заседава 43-ият конгрес на БСП. В продължение на 2 дни над 700 делегати трябва да одобрят предизборната програма на партията, коалиционната политика и правилата, по които ще бъдат съставяни кандидат-депутатските листи. Ще бъде разгледан и проектът за нов устав.

В първия ден на заседанието програмата предвижда откриване на заседанието, приемане на дневния ред и избор на работни органи. След това се очаква да бъде представен проектът за предизборна платформа на БСП.

В първия конгресен ден са предвидени изказвания и приветствия към форума на БСП. На 5 февруари делегатите на най-висшия орган на партията ще подложат на гласуване проекта за нов устав.

Очакват се около 2000 гости - представители на синдикати, работодателски организации, широк кръг от граждански организации, както и представители на други политически партии, както и гости от чужбина.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 23 август 2017
    11° / 25° слънчево
  • 24 август 2017
    15° / 30° слънчево