Огнян Минчев: Балотаж между кандидатите на ГЕРБ и БСП

04 октомври 2016 / 08:54

lv1 lv1 lv1

Видео към новината
Снимки към новината

Без да особен риск може да се прогнозира, че на втори тур на президентските избори ще отиде кандидатът на ГЕРБ. Логично другият участник на балотажа да е представителят на БСП, но на този вот, това не може да се каже категорично, коментира в студиото на "Темите" политологът Огнян Минчев.

Според него БСП има продължаваща ерозия на своята подкрепа сред избирателите, а и битката в лявото пространство между различните кандидати ще разпилява гласове.


Липсата на политически опит при Румен Радев ще има своето значение за резултата на БСП, още повече, че в лявото пространство има сериозно раздробяване, каза още Огнян Минчев.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ANNA

06 октомври 2016 / 19:04

КАКВО ПРОЗРЕНИЕ НА ОГНЯН МИНЧЕВ , ЧАК ДА СЕ РАЗПЛАЧЕШ...ДАЛИ НЯМА ДА МУ СЕКНАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ "ТАТКО" СОРОС .ОТВРАЩАВАТ МЕ.

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

Валентин Михов е роден на 18 януари 1954 г. в София. От 8-годишна възраст се занимава активно с футбол. Отначало играе в детския, а след това в юношеския отбор на ФК ЦСКА. През 1991 г. наследява Борис Станков на президентския пост в ЦСКА и през 1992 г. клубът печели българск...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 26 юни 2017
    12° / 34° слънчево
  • 27 юни 2017
    15° / 34° слънчево