Огнян Минчев: Балотаж между кандидатите на ГЕРБ и БСП

04 октомври 2016 / 08:54

lv1 lv1 lv1

Видео към новината
Снимки към новината

Без да особен риск може да се прогнозира, че на втори тур на президентските избори ще отиде кандидатът на ГЕРБ. Логично другият участник на балотажа да е представителят на БСП, но на този вот, това не може да се каже категорично, коментира в студиото на "Темите" политологът Огнян Минчев.

Според него БСП има продължаваща ерозия на своята подкрепа сред избирателите, а и битката в лявото пространство между различните кандидати ще разпилява гласове.


Липсата на политически опит при Румен Радев ще има своето значение за резултата на БСП, още повече, че в лявото пространство има сериозно раздробяване, каза още Огнян Минчев.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ANNA

06 октомври 2016 / 19:04

КАКВО ПРОЗРЕНИЕ НА ОГНЯН МИНЧЕВ , ЧАК ДА СЕ РАЗПЛАЧЕШ...ДАЛИ НЯМА ДА МУ СЕКНАТ ПАРИЧКИТЕ ОТ "ТАТКО" СОРОС .ОТВРАЩАВАТ МЕ.

ИНТЕРВЮТА

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Служебният премиер Огнян Герджиков направи амбициозната заявка, че ще подаде заявление за влизане във Валутно-курсовия механизъм (ЕРМ-2), известен като „чакалнята“ на еврозоната, но след това стана ясно, че в кабинета му няма единомислие по въпроса. Така подаването на заявка з...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 24 май 2017
    / 23° частично
    облачно
  • 25 май 2017
    / 20° слънчево