Радиоканал посветен изцяло на „Бийтълс” стартира от днес

18 май 2017 / 11:07

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Сателитното радио „Сириус Екс Ем” (Sirius XM) пуска нов радиоканал посветен на групата „Бийтълс” – „Бийтълс ченъл”. Очаква се освен песни на емблематичната банда, да вървят и истории от групата, ще бъдат организирани и дискусионни кръгли маси.

„Заедно с „Бийтълс” и „Епъл” (Apple) работихме, за да създадем канал, който е жизненоважен днес, колкото и когато групата е записала за първи път”, каза Скот Грийнщайн – президент и главен изпълнителен директор на „Сириус Екс Ем”.

„Каналът ще бъде изцяло посветен на „Бийтълс” – 24/7. Саундтракът на нашия свят, направен от Джон, Пол, Джордж и Ринго.”

„Още си спомням колко ентусиазирани бяхме, когато за първи път чухме наше парче по радиото. Едва ли някои от нас някога е предполагал, че след 50г. ще имаме собствен канал по радиото”, коментира Пол Маккартни.

„Страхотна новина, „Бийтълс” ще имат собствен канал по „Сириус Екс Ем”. Сега може да ни слушате на всякъде и по всяко време”, добави Ринго Стар.

По радиото ще вървят различни шоу програми, които ще изследват всяка фаза от развитието на „Бийтълс”.

Например, „Закуска с Бийтълс” ще се излъчва всеки ден, а водещ ще е DJ Крис Картър, който разказва различни истории за групата.

В другите програми слушателите ще могат да се обаждат и да си поръчват песен, ще трябва да познават някое от парчетата на бандата и още куп интересни и забавни игри.

„Бийтълс ченъл” ще се стартира само седмица преди излизането на луксозното дискографско издание, свързано с 50-та годишнина от излизането на култовия албум "Sgt.Pepper's Lonely Hearts Club Band".code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 19 август 2017
    18° / 34° слънчево
  • 20 август 2017
    15° / 32° слънчево