Ники Минаж плати за обучението на студенти, които нямат финансова възможност

08 май 2017 / 13:47

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Нуждаете ли се от помощ да платите такса за обучение в колежа или пък студентски заем? Музикалната изпълнителка Ники Минаж може да помогне!

В събота вечер, рап певицата написа в официалния си профил в социалната мрежа „Туитър”, че ще покрие разходите на около 30 свои фенове, които нямат финансовата възможност да учат в колеж.

Минаж подкани почитателите си да напишат няколко изречения за себе си, защо желаят да продължат образованието си и разбира се, удостоверение от сегашното им училище, че в момента изкарват отлични оценки и са мотивирани да се развиват.

Прекрасната акция на певицата веднага бе приета от медиите като PR кампания. Но дори и да е така, Минаж показа, че преди всичко е човек, който не забравя от къде е тръгнал и е готов да подаде ръка на нуждаещ се.

Ники Минаж e американска поп певица и озвучаваща актриса с тринидадски корени. Добива популярност през 2010 година с дебютния си албум „Розов петък”.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 19 август 2017
    18° / 34° слънчево
  • 20 август 2017
    15° / 32° слънчево