Ники Минаж плати за обучението на студенти, които нямат финансова възможност

08 май 2017 / 13:47

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Нуждаете ли се от помощ да платите такса за обучение в колежа или пък студентски заем? Музикалната изпълнителка Ники Минаж може да помогне!

В събота вечер, рап певицата написа в официалния си профил в социалната мрежа „Туитър”, че ще покрие разходите на около 30 свои фенове, които нямат финансовата възможност да учат в колеж.

Минаж подкани почитателите си да напишат няколко изречения за себе си, защо желаят да продължат образованието си и разбира се, удостоверение от сегашното им училище, че в момента изкарват отлични оценки и са мотивирани да се развиват.

Прекрасната акция на певицата веднага бе приета от медиите като PR кампания. Но дори и да е така, Минаж показа, че преди всичко е човек, който не забравя от къде е тръгнал и е готов да подаде ръка на нуждаещ се.

Ники Минаж e американска поп певица и озвучаваща актриса с тринидадски корени. Добива популярност през 2010 година с дебютния си албум „Розов петък”.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Десислава Николова: Големият въпрос пред България кога точно да стане присъединяването към еврозаната

Служебният премиер Огнян Герджиков направи амбициозната заявка, че ще подаде заявление за влизане във Валутно-курсовия механизъм (ЕРМ-2), известен като „чакалнята“ на еврозоната, но след това стана ясно, че в кабинета му няма единомислие по въпроса. Така подаването на заявка з...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 24 май 2017
    / 23° частично
    облачно
  • 25 май 2017
    / 20° слънчево