Музикални групи от цял свят идват в Пловдив това лято

15 февруари 2017 / 14:40

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Музикалните групи „Evanescence”, „Guano Apes” и „RavenEye са само малка част от големите имена, които ще излязат на сцената на първото издание на фестивала „HILLS OF ROCK”.

Той ще се проведе в Пловдив на 30-и юни и 1-и юли. Двудневният фест се организира от Sofia Music Enterprises и е част от програмата на „Пловдив 2019” – Европейска столица на културата.

Организаторите разкриват, че ще бъдат изготвени три сцени – всяка със собствен музикален стил и звучене. Очакванията са на фестивалът да вземат участие над 30 музикални изпълнители и формации.

Наред със световни звезди, любителите на музиката ще видят и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи, сред които са SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller.

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив, а две допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на музиката

Първите билети ще бъдат пуснати в продажба утре – 16-и февруари и ще бъдат на цена от 80лв. Организаторите съобщават, че цените за фестивала ще се повишават постепенно с наближаването на събитието и съветват феновете да закупят билетите си по-рано.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 19 август 2017
    18° / 34° слънчево
  • 20 август 2017
    15° / 32° слънчево