Музикални групи от цял свят идват в Пловдив това лято

15 февруари 2017 / 14:40

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Музикалните групи „Evanescence”, „Guano Apes” и „RavenEye са само малка част от големите имена, които ще излязат на сцената на първото издание на фестивала „HILLS OF ROCK”.

Той ще се проведе в Пловдив на 30-и юни и 1-и юли. Двудневният фест се организира от Sofia Music Enterprises и е част от програмата на „Пловдив 2019” – Европейска столица на културата.

Организаторите разкриват, че ще бъдат изготвени три сцени – всяка със собствен музикален стил и звучене. Очакванията са на фестивалът да вземат участие над 30 музикални изпълнители и формации.

Наред със световни звезди, любителите на музиката ще видят и актуални имена от съседните балкански държави, както и най-добрите български групи, сред които са SEVI, Siluet, Krossfire и Dream Skiller.

Фестивалът ще се проведе в парка около Гребен канал Пловдив, като главната сцена ще бъде изградена на терена на стадион Пловдив, а две допълнителни сцени ще бъдат разположени около него, за да се избегне смесването на музиката

Първите билети ще бъдат пуснати в продажба утре – 16-и февруари и ще бъдат на цена от 80лв. Организаторите съобщават, че цените за фестивала ще се повишават постепенно с наближаването на събитието и съветват феновете да закупят билетите си по-рано.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Кристалина Георгиева: Глобализацията е ценна и за бедни, и за богати

Кристалина Георгиева: Глобализацията е ценна и за бедни, и за богати

Интервю на новоназначения изпълнителен директор на Световната банка Кристалина Георгиева за американският телевизионен канал Си Ен Би Си, след ежегодния "Форум за развитие на Китай 2017".

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 24 март 2017
    / 24° слънчево
  • 25 март 2017
    / 20° слънчево