Мозъчен хирург, наранил кутрето си, ще съди авиокоманията заради травмата

11 февруари 2017 / 16:01

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Докторът наранил малкото си пръстче и обвинява авипревозвача, че е осакатен за постоянно. Контузията от своя страна довела до загуба на голяма част от доходите му, както и до депресия.

Австралийският мозъчен хирург Дейвид Уолкър е завел дело срещу „Австрийските авиолинии" заради причинена травма на малкото си пръстче и последвала тежка депресия, пише „Дейли мейл".

Според документите, той е заклещил за няколко секунди малкия си пръст на масичката в самолета и дори е припаднал от „ужасяващата болка и осъзнаването на контузията".

Докторът обвинява авипревозвача, че е осакатен за постоянно. Това от своя страна довело до загуба на голяма част от доходите му, както и до депресия.

Ищецът настоява, че вината за случилото се е на авиокомпанията, тъй като по време на полета от Бризбейн до Виена стюардите са спуснали масичката му за вечерята, но не са я прибрали обратно и се е наложило той сам да се справя с тази задача.

Не е ясно какво точно обезщетение ще поиска хирургът, но говорител на „Австрийските авиолинии" каза, че никъде по регламент не съществува правило, задължаващо стюардите да се грижат за масичките на пътниците от бизнес класата.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валери Симеонов: Бургаският съд отмени 91 акта на НАП

В социалните мрежи написахте, че Бургаският административен съд е отменил всички 79 акта, съставени от НАП на заведения по Черноморието. Какво точно се е случило?

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 19 август 2017
    18° / 34° слънчево
  • 20 август 2017
    15° / 32° слънчево