"Момичето от влака” оглави боксофиса в Северна Америка

11 октомври 2016 / 08:53

lv1 lv1 lv1

Видео към новината
Снимки към новината

Трилърът „Момичето от влака” застана начело на боксофиса в Северна Америка с приходи от 25 милиона долара за дебютния си уикенд. На второ и трето място в класацията са фантастиката „Домът на Мис Перигрин за чудати деца” и „Дийпуотър Хърайзън: Море в пламъци”.

„Момичето от влака” по едноименния бестселър на Паула Хокинс оглави класацията за най-гледани филми в Северна Америка с резултат от дебютния си уикенд от 24.7 милиона долара. В психологическия трилър Емили Блънт играе ролята на пътничка във влак, която е обсебена от живота на новата жена на бившия си съпруг и детегледачката им. Веднъж от прозореца на влака тя вижда нещо шокиращо, случващо се в двора на наглед перфектното семейство.

„Домът на Мис Перигрин за чудати деца” е на второ място в боксофиса с 15 млн. долара приходи. Филмът на Тим Бъртън разказва историята на малко момче, което се присъединява към фантастичната компания от необикновени и надарени деца, приютени от магьосничката Мис Перигрин /в ролята Ева Грийн/. На трета позиция е катастрофичният филм на Питър Бърг „Дийпуотър Хърайзън: Море в пламъци”, направен по действителни събития – трагедията с експлозията и последвалия разлив на петролната компания „Дийпуотър Хърайзън” в Мексиканския залив през април 2010 г.

Римейкът на уестърна „Великолепната седморка” е четвърти в кината на САЩ и Канада с 9.2 млн. долара, докато петата позиция се заема от анимацията за деца „Щъркели” с 8.45 млн. долара.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Тереза Мей: По-добре никаква сделка за Брекзит, отколкото лоша сделка

Тереза Мей: По-добре никаква сделка за Брекзит, отколкото лоша сделка

Лейбъристите са стопили 5% от преднината на управляващата Консервативна партия, сочи последно социологическо проучване, две седмици преди изборите във Великобритания (8 юни). Изследването е направено дни, след като атентатор самоубиец се взриви в края на концерт на американска...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 28 май 2017
    / 20° частично
    облачно
  • 29 май 2017
    / 24° слънчево