Задържаха Шумахера, един от най-известните автокрадци у нас

10 март 2017 / 18:02

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Криминално проявеният Иван Янински - Шумахера, един от най-известните автокрадци у нас, е бил задържан след преследване и спречкване на автомагистрала "Хемус“.

При преследване в района на Ябланица между лек автомобил, в който Янински е пътувал с още трима мъже, и микробус са показвани неприлични жестове, извадено е и оръжие, но без да има стрелба, прадава БНР.

След гонката автомобилът на Янински е спрял на бензиностанция, където е имало полицейски патрул. По-късно там е спрял и бусът, като Янински ударил шофьорът му, за което бил задържан за срок от 24 часа.


Днес от Прокуратурата удължиха мярката на 72 часа заради хулиганство при условията на опасен рецидив. Янински вече е осъждан и заради това за деянието му се предвижда затвор от 1 до 6 години.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

СПЕЦИАЛНО ЗА ДЕБАТИ.бг: Валентин Михов: С тези коне, тази кушия

Валентин Михов е роден на 18 януари 1954 г. в София. От 8-годишна възраст се занимава активно с футбол. Отначало играе в детския, а след това в юношеския отбор на ФК ЦСКА. През 1991 г. наследява Борис Станков на президентския пост в ЦСКА и през 1992 г. клубът печели българск...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 23 юни 2017
    15° / 33° слънчево
  • 24 юни 2017
    12° / 31° слънчево