Домашна лаборатория за отглеждане на канабис разкриха белоградчишки полицаи

02 април 2011 / 15:16

lv1 lv1 lv1

Снимка: МВР

Снимки към новината

извършили проверка в селото на наследствената къща на криминално проявения О.Г./51г./ от гр.Бухово, обл. София. В една от стаите те открили домашна нарколаборатория. Прозорците на помещението били затъмнени с одеала, а на пода имало 14 саксии със засадени 17 стръка канабис, над тях били инсталирани три кварцови лампи и термометър.

В други две стаи със затъмнени прозорци са открити  сухи стръкове и съцветия от същата култура с общо тегло около 1 кг., отоплителна печка била пригодена за сушилня. В двора на имота е намерен найлонов плик с коренища от канабис. Оборудването на импровизираната лаборатория и канабиса са иззети. Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа. По случая в РУП-Белоградчик е образувано досъдебно производство за престъпление по чл.354в, ал.1 от НК.


code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Антоний Гълъбов: ГЕРБ израстна, а НС е мястото, където се вземат решенията сега

Антоний Гълъбов: ГЕРБ израстна, а НС е мястото, където се вземат решенията сега

В момента НС е мястото, където се вземат решения, истинският процес за постигането на съгласие е фокусиран в парламента, коментира в интервю за предаването „Под лупа” социологът Антоний Гълъбов. Според него тежката ситуация, която бе породена с предложението на финансовия мини...

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 03 март 2015
    -2° / частично
    облачно
  • 04 март 2015
    / 12° слънчево