От поп-фолк изпълнител до директор на „Напоителни системи”

09 март 2017 / 12:40

lv1 lv1 lv1

Снимки към новината

Поп-фолк певица от 90-те, известна с псевдонима Нена е новият изпълнителен директор на „Напоителни системи“ ЕАД.

Истинското Й име е Снежина Динева, а клипът към песента й "Играчка" от близкото минало може да бъде видян тук.

Репортерска проверка в интернет установи, че името й е спрягано предимно във връзка с шоубизнеса. Ние сме добронамерени и както се казва в един стар виц - даваме на новата директорка на "Напоителни системи" още един шанс: за 20-25 години, тя би могла да завърши висше, да специализира и ако щете - да стане ядрен инженер. Всичко може... Дамата, която твърди "знай, че ти трябва пачка, за да ме имаш някой ден", наистина е претърпяла кариерна трансформация, оглавявайки „Административно-правна дирекция” в "Напоителни системи", сочат още резултатите в Гугъл.

А това, което наистина е притеснително, е че е разследвана от прокуратурата за злоупотреби в дружеството. Не се споменава какви. Но от февруари прокуратурата събира данни за безстопанственост на директори в „Напоителни системи”. Образувано е досъдебно производство срещу ръководни лица, като обвинителите смятат, че дружеството е ощетено с над 800 хил. лева.

Липсва и информация относно образованието на Динева, а също и по какъв начин тя е преминала от шоубизнеса към ръководни държавни постове.code

Моля полълнете КОДА в полето:


code

Моля полълнете КОДА в полето:

ИНТЕРВЮТА

Кирил Аврамов: На срещи като тази в ЦУМ вероятно се уговаря преразпределение на териториите

Кирил Аврамов:  На срещи като тази в ЦУМ вероятно се уговаря преразпределение на териториите

Политологът Кирил Аврамов гостува коментира скандалите от последната седмица, срещата в ЦУМ, новия кабинет и държавата на „каките“ и „батковците“.

ВРЕМЕТО

БългарияЕвропа
  • 27 април 2017
    / 27° слънчево
  • 28 април 2017
    10° / 28° слънчево