Овен

За днес звездите препоръчват с Вашия любим човек да обсъдите някоя книга, която е интересна и за двамата, да поговорите за философия или в крайна сметка да поиграете на шах. И мозъците ще си раздвижите, и ще се сближите.

Телец

Оказвате се в незавидно положение: усилията Ви отиват на вятъра, а старанията се оказват напразни. Бедата е в това, че сте се захванали не с това, което трябва. Колкото по-рано си дадете сметка и превключите на нещо друго, толкова по-добре. Интересно предложение ще Ви направи човек, с когото по-рано сте имали работа. Имайте предвид, че отношенията ще се развиват както преди, независимо от станалите междувременно с вас промени. Много е важно, да запазите доверието в любимия човек, затова трябва да се откажете от двусмислени изказвания и недомлъвки, а още повече от лъжа във всичките и проявления. И в работата, и в личните отношения, е необходима прозрачност.

Близнаци

През този ден звездите Ви препоръчват буквално да заразите с идеи своя любим човек, да се ангажирате с това, което го интересува и искрено да започнете да го считате за свое. Това ще Ви помогне още повече да се сближите и да станете наистина единно цяло с едни и същи интересеи.

Рак

Нищо не помага така да се прояснят мислите, както изчистеният от проблеми ден, а днешният се оказва, че е точно такъв. Поздравления! Това е един от онези спокойни дни, когато изпитвате удоволствие и се чувствате удовлетворени от ставащото, а не полагате за това никакви усилия. Непознатите лесно Ви стават приятели, а и никой не Ви действа на нервите. Даже и ако някой се мушне на опашката точно пред Вас, или заеме последното възможно за паркиране място, Вие ще възприемете това съвсем спокойно, и даже с усмивка. Това оптимистично настроение ще ободри другите и ще „отвори” ума Ви за нови и интересни идеи.

Лъв

Май на Вашия любим човек днес ще се наложи, всяка своя дума да потвърждава с дела, ако наистина иска да му повярвате. Впрочем, за времето на Вашите срещи вече има някакъв определен кредит на доверие, и затова звездите Ви препоръчват, да преминете на някаква облекчена версия. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате.

Дева

Няма никакви съмнения в това, че в кръга на възложените Ви задължения Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обхваща ленност, и когато Ви се иска да се избавите от всички задължения наведнъж. Това е нормално, защото всеки човек от време на време се нуждае от „междучасие”. Просто днес не е такъв ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви резки действия. Свършете всичко, което е неотложно,а след това ще си отдъхнете, както трябва.

Везни

Може да разчитате на един успешен ден, ако сте готови за сътрудничество с нови партньори. На лице е тенденция за подмяна на старите връзки с нови, което се отнася не само за деловите, но и за личните взаимоотношения. Ще се появят нови авторитети, ориентири и примери за подражание. Ще започнете да променяте своя живот. Вероятни са успехи в обучението, както еднакво добре ще Ви се удават както точните, така и хуманитарните науки. Готови сте да прегърнете всяка нова интересна (от Ваша гледна точка)идея, като по този начин ще затвърдите репутацията си на човек, винаги готов да извърши малка революция.

Скорпион

Днес ще е много трудно да не разочаровате хората, които Ви вярват. Обстоятелствата се подреждат по не най-благоприятния начин, и затова ще бъде практически невъзможно да удържите на дадената по-рано дума. Ще трябва да положите титанични усилия за да постигнете онова, което през другите дни Ви се е удавало леко. Търсете човека, в компанията на когото душата Ви „си почива” – навярно имате такъв човек в своето обкръжение. Не е важно дали ще излезете на заведение, или ще си останете в къщи. Днес просто Ви е нужна атмосфера на емоционален комфорт и усещане на пълна безопасност.

Стрелец

Днес сте много стремителни: не вървите, а направо летите в живота, увличайки със себе си онези, на които духът на приключенията не им е чужд. Привлекателни сте и излъчвате обаяние, което неминуемо действа на дейните, ярки и необичайни хора. „Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки голямото количество разнообразни събития, денят няма да се окаже уморителен. Текущите задачи ще решавате хазартно, а неочаквано възникналите препятствия ще преодолявате вдъхновено.

Козирог

Запазете своята гъвкавост и се подчинявайте на всичко, което в момента има сила. Здраво се дръжте за онова, което Ви приземява и Ви дава храна. Колкото може повече време прекарайте на улицата, дори и времето да не много благоприятно за това. Възстановяването на връзката с небето и земята, ще Ви даде възможност по-лесно да се справите с конфликтите в живота си.

Водолей

Благоприятен ден за общуване със силните на деня, или поне с тези, които са успели да се изкачат по-високо от Вас по кариерната стълбичка. Вие не само ще направите приятно впечатление, но и ще намерите начин да укрепите своите позиции и ще се „обзаведете” с полезни връзки. Разговорите, отнасящи се до финанси и имущество ще успеете да насочите в нужното направление, и скоро ще получите желания резултат . Използвате всяка възможност за да се погрижите за близките си, да ги обкръжите с внимание, без да се замислите дори, че по такъв начин ограничавате нечия свобода.

Риби

Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – около Вас има достатъчно хора, готови да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, но ако се занимавате само с нови неща. Ще се появят много блестящи идеи: от една страна – много смели, а от друга – даващи Ви възможност изцяло да реализирате своя потенциал. Винаги правите всичко вдъхновено и весело – даже гледането на телевизионно предаване може да превърнете в невероятно привлекателно действие. Не се учудвайте, че днес ще бъдете в центъра на внимание.

предишна статияОще един слънчев, но хладен ден
следваща статияАПИ: Възможни са задръствания по магистралите в последния работен ден